Yaşamaya 'biraz da kendim için devam etmeliyim' diyerek işinden istifa ederek sırt çantasını sırtlanan Erdem Gürses; Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan, İran, Bosna Hersek, Sırbistan, Makedonya'yı adım adım gezdi, çadırlarda yattı, otostoplar yaptı. Gazetelere röportajlar verdi, radyo kanallarında söyleşiler yaptı. Hepimize ilham verecek yaşam tarzı ve otostop deneyimlerini paylaşmak üzere Erdem Gürses'i ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Siz de yola otostopla çıkmaya cesaret edemiyor, işin püf noktalarını öğrenmek istiyorsanız kalem kağıtlarınızı alıp geliniz efenim.
Facebook Etkinlik Linki: [Bu linki görmeye izniniz yok. Linkleri görmek için Üye Olun ya da Giriş Yapın.]
Başcuru Formu: [Bu linki görmeye izniniz yok. Linkleri görmek için Üye Olun ya da Giriş Yapın.]
Bu form sadece okul dışından katılan arkadaşlarımızın girişte güvenlikten geçebilmeleri için oluşturulmuştur.
Sadece YTÜ 'den olmayan üyelerimiz, arkadaşlarımız doldursun lütfen
diğer tüm YTÜ'lü üyelerimiz dilediği gibi gelebilir, bildirmeniz gereken herhangi bir yer yok
Facebook Etkinlik Linki: [Bu linki görmeye izniniz yok. Linkleri görmek için Üye Olun ya da Giriş Yapın.]
Başcuru Formu: [Bu linki görmeye izniniz yok. Linkleri görmek için Üye Olun ya da Giriş Yapın.]
Bu form sadece okul dışından katılan arkadaşlarımızın girişte güvenlikten geçebilmeleri için oluşturulmuştur.
Sadece YTÜ 'den olmayan üyelerimiz, arkadaşlarımız doldursun lütfen

Life is either a daring adventure or nothing at all.